Önemli Duyuru

ÖNEMLİ DUYURU

Dekanlığımıza, öğrencilerimizin kandırılmaya çalışıldığına dair bazı duyumlar gelmektedir. Buna göre, üniversite içinden ya da dışından bazı şahısların, "saadet zinciri" benzeri kolay para kazanma vaadleriyle öğrencilerimizi dolandırmaya kalkıştığı anlaşılıyor. Böyle durumlarda öğrencilerimizin uyanık ve dikkatli davranmalarını; herhangi bir zorlama vs. durumunda ise Dekanlığımıza ve yetkili mercilere başvurmaktan kaçınmamalarını rica ederim.

Prof. Dr. Yılmaz DAŞCIOĞLU