Dekan Yardımcılığına Doç. Dr. Hüseyin Altundağ Atandı.

Dekan Yardımcılığına Doç. Dr. Hüseyin ALTUNDAĞ Atandı.

Fakültemiz Dekan Yardımcılığı görevini 26 Şubat 2014 tarihinden itibaren başarılı bir şekilde yürüten Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Filiz ERTUĞRAL YAMAÇ’ın yerine, 5 Nisan 2018 den itibaren Kimya Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hüseyin ALTUNDAĞ Eğitim-Öğretim süreçlerinden sorumlu Dekan Yardımcısı olarak atandı.

Prof. Dr. Filiz ERTUĞRAL YAMAÇ Eğitim-Öğretim ve FEDEK akreditasyon süreçlerinin yürütülmesi konularında 4 yılı aşkın bir süredir fakültemize önemli katkılarda bulunmuş olup, kendisine gayretli ve başarılı çakışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Doç. Dr. Hüseyin ALTUNDAĞ kimdir?

1975 yılında Ankara’da doğdu. Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünden aldı. 2009 yılında Kimya Bölümü Analitik Kimya Anabilim Dalına Yardımcı Doçent olarak atandı. 23 Ekim 2014 tarihinde Doçent oldu.  Doç. Dr. Hüseyin ALTUNDAĞ evli ve 3 çocuk babasıdır.