Doç. Dr. Adil Başoğlu Ferizli MYO Müdürlüğüne Atandı.

Doç. Dr. Adil BAŞOĞLU Ferizli MYO Müdürlüğüne Atandı.

Fakültemiz Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Adil BAŞOĞLU Ferizli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atandı. Doç. Dr. Adil BAŞOĞLU'na yeni görevinde başarılar diliyoruz.

DEKANLIK

Doç. Dr. Adil BAŞOĞLU kimdir?

1974 yılında Geyve'de doğdu. İlk ve orta öğretimini Sakarya'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünden aldı. 2009 yılında Fizik Bölümü Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalına Yardımcı Doçent olarak atandı. 4 Nisan 2016 tarihinde Doçent oldu.  Doç. Dr. Adil BAŞOĞLU evli ve 3 çocuk babasıdır.