Fedek Değerlendirme Süreci Sona Erdi.

FEDEK Değerlendirme Süreci Sona Erdi.

Fakültemiz bölümlerinden Alman Dili ve Edebiyatı (I. ve II öğretim), Çeviribilim (I. ve II öğretim), Sanat Tarihi (I. öğretim), Sosyal Hizmet (I. öğretim) ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölümlerinin (I. ve II öğretim) FEDEK Akreditasyonu süreci 25 Şubat 2018 Pazar günü açılış merasimi ile başlayarak, 27 Şubat 2018 tarihinde sona erdi.

25 Şubat 2018 Pazar günü Dekanımız Prof. Dr. Yılmaz DAŞCIOĞLU, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Filiz ERTUĞRAL YAMAÇ, Prof. Dr. İsmail HİRA, FEDEK Değerlendiricileri ve Bölüm Başkanlarımızın katılımı ile açılış merasimi yapılarak heyetler çalışmalarını yapmak üzere bölümlerimize geçti.

Programın ikinci gününde Dekanımız Prof. Dr. Yılmaz DAŞCIOĞLU Üniversitemizde ve Fakültemizde yürütülen kalite çalışmaları hakkında değerlendiricilere sunum yaparak bilgi verdi. Gün içinde değerlendirme ekipleri bölümlerimizde çalışmalarına devam ettiler.

FEDEK Değerlendiricileri iki günlük saha incelemesinden sonra sonuç ve değerlendirmelerini 27 Şubat 2018 tarihinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN, Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK, Dekanımız Prof. Dr. Yılmaz DAŞCIOĞLU, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Filiz ERTUĞRAL YAMAÇ, Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Arif ÜNAL, Prof. Dr. Zikri TURAN, Prof. Dr. Mehmet Zafer DANIŞ, Doç. Dr. Hüseyin ERSOY ve Doç. Dr. Ela TAŞ ın katılımıyla gerçekleşen kapanış toplantısında yaptılar.

Üç günlük saha incelemesi başarılı bir şekilde tamamlanan bölümlerimizin akreditasyon sürecinin resmi sonuçları ileriki tarihlerde ilan edilecek.

Bu süreçte emeği geçen tüm personelimize teşekkür eder, başarılar dileriz.

DEKANLIK